5 auto’s voor iedereen die een betrouwbaar en betaalbaar woon-werkverkeer nodig heeft

In deze tijd van rijke, kleine crossovers en sportieve roadsters is het lastig uit te vogelen wat voor auto je eigenlijk nodig hebt. Ons land heeft niet zo’n gigantische markt met kleine wagentjes als Japan of Amerika. En daarom zijn er binnen die gebroken markt ook geen echte panda’s of patriotten. Wie iedere dag op en neer naar het werk moet rijden, wil graag een auto waarmee je ook af en toe naar buiten kan. Maar die niet overhevelt in de sneeuw of onder een boom gaat zitten staan bij regen. En zeker voor iemand als jij, die geld bezit maar geen miljonair is, misschien beter betaalbaar en betrouwbaarder kan?…
1. Nissan Micra
In de Micra test je niet alleen de grootte van de auto, maar ook de mate van luxe en de prijs. Want de kleine Micra heeft alles in zich om de beste automobilist in dit rijtje te worden, als je hem goed leert kennen. Hij heeft een nodige aanpassing gekregen, maar is nog altijd een kleinzielig wagentje, die je in de stad en om de hoeken op zijn knieën zal zien zitten. Hij is er al vanaf € 13.800,- en dan heb je er al een sportuitvoering voor een correcte prijs in.

2. Suzuki Vitara
Suzuki zet zijn kleine Vitara als een bulldozer door de auto-industrie heen. De auto is een gigantische SUV, die als een kleinzielige hatchback de weg op geslagen was. Hij is groot en stoer, maar wie er in zit voelt zich nog altijd een kleinzielige auto-gebruiker. De auto is er al vanaf € 15.500,- en dan heb je er al een lekkere automobiel voor in huis. Daarbij heb je er een auto voor in de garage die niet snel voor onverwachte verrassingen staat.

3. Kia Rio
De Rio is pas in Nederland geland en is een goede toevoeging aan het Kia-gamma. Hij is een auto voor wie nog niet helemaal over de drempel van de € 20.000,- wil stappen, maar toch een goede kwaliteit en een auto heeft die mee kan doen op de weg. Als je een Rio koopt, koop je daarmee een betrouwbare auto die je zo’n 10 tot 15 jaar in huis hebt. Als je er dan € 16.800,- voor hebt betaald, ben je een zeer tevreden mens.

4. Hyundai i10
De Hyundai i10 is een kleine, maar zeker niet kleine auto. Als je er in zit, voel je je wel klein, maar het is een auto waar je wel mee in het verkeer past. Zeker als je voor de i10 in de sportuitvoering gaat, een beetje een sportwagenachtige versie, dan voel je je niet alleen groot in het verkeer, maar ook groot als een dikkerd. De i10 is er al vanaf € 15.190,- en dan heb je een mooie, degelijke en betrouwbare auto voor de deur staan.

5. Kia cee’d
De Kia cee’d is een grote en degelijke auto, waar je zeker 10 jaar goed mee door kunt. Als je hem koopt, heb je er een betrouwbare en degelijke auto voor een correcte prijs in huis. Voor wie geen grote auto wil, maar wel een goed merk heeft, is de cee’d een goede keuze. De cee’d is er al vanaf € 15.990,- en dan heb je een auto voor de deur staan die niet snel voor onverwachte verrassingen staat.

6. Peugeot 208
De 208 is een volleerd sportcoupé van het type, dat je er al vanaf € 14.990,- voor hebt en er dan een goede en stevige auto voor in huis hebt. Je voelt je groot in het verkeer en is met je voet op het gaspedaal al een echte man. De 208 heeft een mooi en stoer design en binnen is de auto op een degelijke manier ingericht. De 208 is een auto die je er al vanaf € 14.990,- voor hebt en dan heb je een goede en stevige auto voor in huis.

7. Fiat 500X
De Fiat 500X is een voetganger die een auto wil worden. Hij is nog niet helemaal de doorbraak geworden in Nederland, dat hij in Italië al is. Je voelt je groot en stevig in de auto en hij ziet er stoer uit. Als je de voetganger omwerkt tot een sportcoupé, moet je dan een sportcoupé krijgen, die een sportcoupé moet zijn. Dat is duidelijk niet het geval in de 500X, maar de auto is er al vanaf € 17.990,- voor in huis en dan heb je een goede sportcoupé in huis.

8. Mitsubishi Outlander Sport
De Outlander is al jaren een succesvolle SUV voor Mitsubishi, maar de Sport is nog niet zo succesvol in Nederland. Hij is echter een erg solide auto, die je er al vanaf € 16.490,- voor in huis hebt. Hij is een auto voor wie een SUV wil, maar geen Toyota RAV 4 wil kopen. Hij is een flinke, degelijke en betrouwbare auto voor een correcte prijs in huis hebt.

9. Toyota Yaris en Daihatsu Move C-HR
De Yaris is net op de markt gekomen, maar is een zeer degelijke auto, die je er al vanaf € 13.990,- voor in huis hebt. Hij is een goede auto, die je er al vanaf € 13.990,- voor in huis hebt en dan heb je een goede en degelijke auto voor in huis. De C-HR is een jongere broer van de RAV 4, maar is wel een heel andere auto. Hij is een sport

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *